Maatschappelijk is Bosman Reijn betrokken bij een aantal organisaties. Een deel van onze courtage wordt dan ook onder onderstaande bedrijven verdeeld.

KIKA (stichting Kinderen Kankervrij)

Kika

KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker. Wij willen dat meer kinderen sneller genezen.

Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Daarom krijgt KiKa onze steun.

Stichting Dieren Lot

Dierenlot

Als goed doel voor dieren helpt Stichting DierenLot dieren in nood. Denk bijvoorbeeld aan huisdieren die verwaarloosd worden of regelmatig klappen krijgen te verduren. Met onze steun helpen wij noodlijdende dieren in heel Nederland. Ook steunen wij hiermee dierenasiel of de dierenorganisatie bij ons in de buurt!

Voedselbank Naarden, Bussum en Hilversum

voedselbank

De Voedselbank heeft als doelstelling het bestrijden van armoede en het verminderen van voedselverspilling.

Aangezien er in de regio nauwelijks voedselproducenten actief zijn is de Voedselbank sterk afhankelijk van lokale inzamelingsacties. Hierbij spelen scholen, kerken, supermarkten en serviceclubs een belangrijke rol.