welkom bij

bosman reijn makelaars

Na ruim 20 jaar als mede-eigenaar de directie te hebben gevoerd over een gerenommeerde organisatie met vier kantoren in ’t Gooi, besloot Marc Reijn om samen met zijn collega Patrick Bosman een nieuw kleinschalig kantoor met een persoonlijke touch te starten.

lees meer

Vestigingen

Bij jou in de regio

Bosman Reijn Makelaars ondersteunt je bij de koop, verkoop, taxatie en waardebepaling van jouw onroerend goed. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een vestiging op de bruisende Huizerweg in Bussum en op de hoek van de Gijsbrecht van Amstelstraat, waar de winkelstraat kruist met de Oude Loosdrechtseweg in Hilversum. Niet alleen Hilversum en Bussum worden bediend, maar het gehele Gooi en omstreken.

Verkopen

kopen

jouw huis verdient het beste

waarom kiezen voor Bosman Reijn Makelaars

betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Het klinkt simpel maar bij Bosman Reijn Makelaars weet je waar je aan toe bent en zijn we altijd bereikbaar.

betrokken

Samen gaan wij met jou op reis in de zoektocht naar jouw droomhuis en/of ideale koper.

persoonlijk

Wij denken met je mee en verplaatsen ons in jouw persoonlijke situatie. Bij Bosman Reijn Makelaars ben je een klant en geen nummer.

wie zijn wij?

dreamteam

Patrick onderscheidt zich door zijn gezonde dosis nieuwsgierigheid, empatisch vermogen en zijn degelijke aanpak. Hij vindt voor jou de balans tussen enerzijds de emotie en anderzijds de juridische en financiƫle aspecten.

Patrick Bosman

Register Makelaar Taxateur
Marc komt uit een echt makelaarsnest en kreeg het vak van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Kernwaarden van Marc zijn alertheid, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Je bent bij hem in goede handen.

Marc Reijn

Register Makelaar