Reviews

DE KLANT AAN HET WOORD

Bosman Reijn Makelaars komt afspraken na en luistert naar jou. Graag delen wij de ervaring van onze klanten met jou. 


Patrick is een sympathieke makelaar die zich onderscheidt door een persoonlijke benadering. Hij begeleidt de verkoop van het huis van begin tot einde en ook daarna nog. Hij neemt daarbij de tijd en geeft advies op maat en dat alles in nauw overleg met jou als verkoper.


Uitstekende makelaar, heeft veel kennis van de lokale markt is heel prettig om mee samen te werken en is klantgericht. Zij zijn mijn verkoop en aankoop makelaar geweest. Marc en Patrick bedankt voor de fijne samenwerking!

Tobias Jonge Vos


Bosman Reijn Makelaars zijn echt topmakelaars, die bij ons zowel het aan- als verkooptraject begeleid hebben. Vanwege hun enorme kennis, ervaring én netwerk, zijn voor ons deuren open gegaan die eerder gesloten bleven en is uiteindelijk bij zowel de aankoop als verkoop het best mogelijke resultaat behaald. Bosman Reijn Makelaars Bevelen wij van harte aan!


Het kennismakingsgesprek met Marc Reijn was heel prettig. Naast de zakelijke kant heeft hij ook zeker oog en oor voor je persoonlijke verhaal. Bij het door lopen van het huis merkte ik aan details zijn kennis van zaken en enthousiasme. Dat gaf me vertrouwen om met hem in zee te gaan. Tijdens de verdere procedure heeft hij er vooral voor gezorgd dat ik er zo weinig mogelijk werk aan had. Hij hield me goed op de hoogte van de voortgang. Het heeft gezorgd voor een fijne samenwerkin…


Het is erg snel gegaan en zoals ik had gehoopt en ik heb veel advies gehad de bezichtiging heb ik niets van gemerkt dus al met al een goede verkoop

Dhr. Alblas


Mijn ervaringen met Bosman Reijn Makelaars zijn zeer positief. De begeleiding tijdens de aankoop was deskundig en de snelle response bij vragen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik beveel deze makelaar dan ook van harte aan!

Tobias Jonge Vos (zoeken en aankoop)


Was relatief duur, maar komt voornamelijk doordat het bij het eerste huis raak was (-; Heeft kennis van zaken en kent de markt en de partijen goed. Prima aankoopmakelaar. Gaf goed gevoel dat hij de onderhandelingen deed.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)


Patrick regelde voor ons een bezichtiging bij een huis wat eigenlijk al vol zat, en dankzij zijn deskundigheid zaten we goed met ons bod en hebben we het huis gekocht wat we op Funda hadden uitgezocht! Patrick weet veel van verbouwen (hij doet het zelf veel), dus heeft ook een goede kijk op de staat en potentie van de woning.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)


Wij zijn erg goed geholpen, zelfs toen de Corona uitbrak zijn wij goed geadviseerd en heeft Marc ons ook in tweede instantie erg goed geholpen bij het definitief maken van de koop. We raden Bosman en Reijn zeker aan als makelaar.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)


Nadat ik zelf een huis had gevonden, voordat ik contact had gehad met Patrick, heeft hij direct deskundig geholpen bij de bezichtiging en de aankoop van de woning. Het was voor het eerst dat ik een huis kocht, maar hij kon me bij alles zeer goed en vriendelijk adviseren en heeft alle zorgen uit handen genomen, zodat ik met een zeer gerust hart deze mooie stap heb kunnen maken. Kortom, een zeer deskundig en zeer vriendelijke makelaar. Een aanbeveling waard..

Dhr. Jellinda Koedood (gerichte aankoop)


Prettige mensen, prima begeleiding! Aandacht voor zaken die ik over het hoofd zag. Zijn dit al 100 tekens?


Een makelaar die aanvoelt wat de emotionele waarde van een huis is, daarmee zorgvuldig omgaat en je door alle fases van het verkopen van je huis loodst, maakt de verkoop zo veel makkelijker. Geen blabla, eerlijk, oprecht maar vooral heel behulpzaam. Patrick Bosman van Bosman Reijn heeft ervoor gezorgd dat we terugkijken op een prima verkoop van het huis van mijn ouders.

Mevr. Van Leeuwen


Patrick & Marc zijn beiden zeer ervaren makelaars, deskundig, eerlijk en nuchter. Dit alles gecombineerd met humor maakt Bosman Reijn de ideale makelaars voor zowel de verkoop als de aankoop van een huis.


Het contact met Marc verliep uiterst prettig en wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en behaalde resultaten. Onze ervaringen zijn gebaseerd op zowel de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons huidige huis. Duidelijk traject, goede terugkoppeling en advies en hij laat zich niet onder druk zetten, ook als de spanning toeneemt. Dit was voor ons erg waardevol. Samen met zijn collega Patrick simpelweg een top team om mee samen te werken!

Dhr. Jacobs


Soepele samenwerking, duidelijke communicatie, en een prettig persoon. In mijn geval als verkopende partij heeft Patrick mij prima geholpen; hij kent de lokale markt uitstekend en weet het beste er uit te halen. Tussenstappen werden duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ook prettig: ik had altijd dezelfde contactpersoon. En, tenslotte waar het om draait: alles is goed geregeld! -- Slechts één algemene opmerking, niet zozeer voor deze makelaar, maar voor…


De makelaar is met veel passie en toewijding te werk gegaan. Hij heeft geld voor ons verdiend en heeft de ratio behouden tijdens onze emotie. Het is ondanks de markt echt een serieuze en professionele klus om een huis goed te verkopen. Daar weet Bosman Reijn wel raad mee! Mocht er nog en volgende keer komen, staat onze keuze al vast.

Dhr. Van der Hoeven


Een super makelaar, had me geen betere kunnen wensen. Vriendelijk, toegankelijk en altijd bereikbaar. Had op al mijn vragen antwoord en heeft goed bemiddeld met de kopers, wat best lastig was omdat ik het huis zelf niet bewoonde.

Mevr. Hoff


De makelaar was altijd bereikbaar en stond me altijd goed en duidelijk te woord. Hij heeft duidelijk ervaring in deze markt en wist me dan ook goed te begeleiden en adviseren bij de verkoop van mij woning. Goed en duidelijk advies en flexibiliteit in afspraken. Eerlijke en nette afspraken, duidelijke communicatie en geen onverwachtse tegenvallers.

Dhr. Tim Toth


Zeer adequate, snelle en vriendelijke makelaar. Zeer aan te bevelen. Zeer goed ingevoerd in de markt en succesvol


Patrick heeft ons al eerder begeleid bij de koop- en verkoop van ons huis. Wij vinden hem een zeer vriendelijke, kundige makelaar die bereid is hard voor je te werken. Hij is realistisch en eerlijk. Wij vinden het belangrijk om bij dit soort aankopen iemand naast je te hebben staan die je kunt vertrouwen,


Goed contact. Veel mondeling overleg thuis, of telefonisch. Je kan altijd even langs komen als je met vragen zit. Denkt goed mee en geeft advies over huizen die we hebben bezichtigd.

Dhr. Van Dijk


Prima, regelmatig en vlot contact, duidelijk al onze vragen toegelicht. De makelaar dacht met ons mee en gaf goede adviezen. We waren tevreden over de hulp bij aankoop van de nieuwe woning en de verkoopbegeleiding was op een prettige en professionele manier verlopen.


Prima service. Duidelijke afspraken en heldere communicatie. Alles werd uit handen genomen en regelmatig was er overleg over de voortgang. Zelden zo relaxed en zorgeloos een huis verkocht. Chapeau heren, geweldig gedaan!!


Marc Bosman komt op mij over als een ervaren en aimabele makelaar. Geeft goed gemotiveerd advies, weet waar hij het over heeft en zijn service is prima. Komt vanzelfsprekend zijn afspraken na. Benoemt ook naast de zaken die noodzakelijk zijn voor de verkoop ook zaken die beter achterwegen kunnen worden gelaten, omdat deze niet of van minder belang zijn. Ik begreep van de kopers dat ook zij nog niet eerder een makelaar met zo'n goede service zijn tegengekomen. Gewoon mee kenni…


Zeer zakenkundige makelaars die regelmatig feeling met hun klant houden en tevens op het juiste moment de veranderende markt kunnen beoordelen


Uitstekend gedaan! Zorgvuldig, voorbereid, goed georganiseerd, vriendelijk. Kritisch mee gekeken naar de uiteindelijke keuze.

Dhr. R.E.Pijselman


Geweldige "no nonsens" makelaar. Zoekt alles tot in details uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)


Een prima makelaar, die altijd zijn afspraken goed is nagekomen. Erg duidelijk in de communicatie. En zeer goed bereikbaar.


Zeer persoonlijke begeleiding. Geduldig, deskundig, doortastend en betrokken. Goede communicatie en overleg. We zijn heel erg tevreden!


Patrick Bosman is een zeer ervaren en deskundige makelaar. Binnen 'no time' hebben we dankzij zijn begeleiding onze woning verkocht! De communicatie verliep prettig. Is hij telefonisch even niet te bereiken, dan belt hij kort daarna terug. Hetgeen wat wij als zeer prettig hebben ervaren, je woning verkopen is namelijk al spannend genoeg! Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en zaken uit te zoeken. Kortom deze makelaar gaat zeer vak- en deskundig te werk. Ben je opzoek …

Dhr. Boedhram


Wij hebben deze makelaar ervaren als zeer deskundig, praktisch en efficiënt. Ons huis is in relatief korte tijd verkocht. Dat ligt natuurlijk deels aan de markt, maar wat ons betreft ook aan het kiezen van de juiste kanalen en uitingen op het juiste moment. Hier heeft de makelaar ons zeker bij geholpen.


Wij zijn onwijs tevreden over het contact met Patrick Bosman van Bosman Reijn Makelaars. Patrick is een enthousiaste makelaar die ieder moment van de dag goed te bereiken is. Patrick hield ons goed op de hoogte van iedere bezichtiging en heeft ons goed geholpen met alles. Bedankt!

Mevr. Anouk de Wit


De begeleiding en ontzorging verliep voor ons erg goed, daar waar we vragen hadden werd dat direct uitgelegd, en we hadden veel aan de adviezen.


Erg prettig in het contact, scherp onderhandelaar zowel bij aankoop als verkoop, zijn toch al lage prijs meer dan waard.


Prima, eigenlijk verliep alles goed. Open en toegankelijk, goed bereikbaar en deskundig. Wist me gerust te stellen wanneer ik het even niet zag zitten. Kortom fijn contact en duidelijke en heldere adviezen.


Vlotte makelaar met goede kennis van zaken die altijd snel reageert. Echt een aanrader die al je zorgen uit handen neemt!


Als het om je eigen huis gaat, blijft verkopen toch een emotionele zaak. Dan wil je geen zorgen hebben. Deze makelaar heeft ervaring, marktkennis en empathie, maar komt bovenal al zijn afspraken na. Wat is fijner dan dat je je huis keurig achterlaat en de rest aan de makelaar kan overlaten? Een zeer geruststellende gedachte. Door een goede verkoopstrategie, was mijn huis binnen een week boven de vraagprijs verkocht. Ik raad iedereen deze makelaar aan.


Contact met makelaar is aangenaam verlopen. Hij heeft blijk gegeven van gedegen kennis van de regulier woningmarkt. Hij heeft in de onderhandeling zijn best gedaan waarbij hij de realiteit (ontwikkeling van de vastgoedmarkt) niet uit het oog is verloren. Het is fijn om te ervaren dat een makelaar meedenkt en niet alleen zijn eigen courtage als prioriteit heeft.


Prettig contact, altijd snel (re)actie bij vragen of advies. Je kunt alles loslaten, Patrick regelt en bespreekt waar nodig. Patrick heeft ons als makelaar bijgestaan bij de verkoop van ons eerste huis en aankoop en verkoop huidig huis. Zeker vergeleken met andere makelaars alvorens wederom tot de conclusie te komen dat alles klopt en in verhouding is bij Patrick. Kortom, voor deskundigheid, prettige communicatie en samenwerking is dit je makelaar!

Dhr. Claudia Dams


Patrick Bosman is een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Deskundig én sympathiek. Wij hebben al twee keer via hem heel vlot een huis verkocht!


Wij hebben de begeleiding van de verkoop van het appartement van onze vader als zeer prettig ervaren. Het is ook niet de eerste keer dat we de hulp van Bosman&Reijn hebben ingezet bij de aankoop dan wel verkoop van een huis. Dit elke keer tot onze tevredenheid. Er worden steeds duidelijke afspraken gemaakt die netjes schriftelijk worden bevestigd. Daarnaast zijn er snel foto’s gemaakt voor Funda en stond het appartement snel online. Er werd goed meegedacht over de vraagprijs…

Mevr. Carianne Lahnstein


Goed, regelmatig contact en uitstekend geholpen door deze makelaars. Ze hebben veel marktkennis en houden je goed op de hoogte. Zou ze zeer zeker aanbevelen.