TAXATIERAPPORT

voor woningen

Bij Bosman Reijn Makelaars kan je terecht voor een NWWI gevalideerd taxatierapport dat zorgvuldig door onze deskundige taxateurs is samengesteld. Het taxatierapport voldoet aan alle kwaliteitseisen voor de aanvraag van jouw hypotheek. Ben je benieuwd wat jouw huis zou opleveren bij verkoop, dan volstaat een gratis waardebepaling.

ONZE AANPAK

wij bieden zekerheid

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de NVM, NRVT en het NWWI. Zij mogen taxeren in de regio Gooi en Vechtstreek. Wij verzorgen taxaties voor woningen. De taxateur neemt het huis of het object op, meet in en verwerkt dit vervolgens in een taxatierapport. Dit kan zowel een gevalideerd als een niet gevalideerd taxatierapport zijn, afhankelijk van het doel van de taxatie.

TAXATIERAPPORT

Als je een hypotheek wilt aanvragen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit taxatierapport kun je aanvragen via het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit Instituut beoordeelt of de taxateur en het rapport aan de vastgestelde richtlijnen voldoen. Zodra het NWWI haar goedkeuring heeft afgegeven, wordt het taxatierapport naar de geldverstrekker gestuurd. Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport.

HET BEGINT MET EEN WENS

Hiermee kunnen wij je ook van dienst zijn

Heb je de wens om te verhuizen? Zet de spannende stap om jouw huis te koop te zetten en/of start je de zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis? Wij helpen jou graag! 

bekijk onze diensten