kopen

dromen worden werkelijkheid

Alles begint met een droom. Een nieuw huis. Meer ruimte of juist minder. Een tuin of een prachtig dakterras. Bosman Reijn Makelaars helpt jou om jouw droom in vervulling te laten gaan.

maak een afspraak

Onze aanpak

de zoektocht naar jouw ideale thuis

Een huis kopen doe je niet dagelijks. Wij begeleiden je in deze zoektocht zodat je zeker weet dat het niet bij dromen blijft, maar dat je uiteindelijk jouw ideale thuis vindt. Er komt nogal wat bij kijken en dat gaat veel verder dan de prijs. Wat zijn je wensen? Wat wil je wel en wat absoluut niet? En waarom? De sfeer en de ruimte zijn belangrijk. Net zo belangrijk is de buurt, de bouwkundige staat van het huis, het energieverbruik en de mogelijkheden om te verbouwen. Jouw aankoopmakelaar van Bosman Reijn Makelaars weet waar hij op moet letten zodat je uiteindelijk niks over het hoofd ziet.

Gratis zoekopdracht

maak een afspraak

1

De ontmoeting

2

plan van aanpak

3

Afbakenen zoekprofiel en de zoektocht

4

Gevonden

5

Onderhandelen en adviseren

6

Deal!

7

Financiering regelen

8

Oplevering/
notaris

9

Na de sleuteloverdracht

De ontmoeting

 Tijdens een gesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor maken we kennis met elkaar en inventariseren alle wensen die je hebt voor jouw droomhuis.

plan van aanpak

 We bespreken samen de spelregels en maken heldere duidelijke afspraken zodat jij weet waar je aan toe bent. 

Afbakenen zoekprofiel en de zoektocht

We zetten op papier waar jouw droomhuis aan moet voldoen. Hoeveel slaapkamers, welke buurt, je beschikbare budget en alle andere wensen die belangrijk zijn om te weten. Zo kunnen we de zoektocht naar jouw droomhuis beginnen.

Gevonden

Wanneer we een droomhuis hebben gevonden gaan we samen naar de bezichtiging om het huis te bekijken. Wij zijn er als makelaar voor jou om extra vragen te stellen en op dingen te letten zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhandelen en adviseren

Bij het vinden van jouw droomhuis gaan we in onderhandeling over de juiste aankoopprijs en adviseren wij jou over de juiste strategie.

Deal!

 Tijd om de koopakte te tekenen. Natuurlijk niet voordat we deze helemaal hebben doorgenomen op juistheid. 

Financiering regelen

Wij helpen je bij het regelen van de financiering zoals zorgen voor een gevalideerde taxatie voor de aanvraag van jouw hypotheek. 

Oplevering/
notaris

Wanneer alles geregeld is, is het tijd voor de overdracht. We bekijken samen nog een keer het huis of alles goed is en daarna is het tijd voor de sleuteloverdracht bij de notaris. 

Na de sleuteloverdracht

Ook na de sleuteloverdracht staan we je bij om eventuele zaken samen te regelen zoals bouwvergunningen, een aannemer of verhuisservice.

Succesvol aangekocht

Een greep uit de huizen die wij voor klanten vonden en hebben aangekocht.

Aangekocht Gijsbrecht van Amstelstraat 278, Hilversum Gijsbrecht van Amstelstraat 278, Hilversum
Hilversum Gijsbrecht van Amstelstraat 278 € 395.000 k.k.
Aangekocht Elise Dammershof 15, Bussum Elise Dammershof 15, Bussum
Bussum Elise Dammershof 15 € 400.000 k.k.
Aangekocht H.F. van Riellaan 2, Utrecht H.F. van Riellaan 2, Utrecht
Utrecht H.F. van Riellaan 2 € 795.000 k.k.

 van A tot Z

wij denken graag met je mee

Wij helpen je ook graag bij andere zaken, al dan niet via onze partners. Denk aan een bouwtechnische keuring, het verstrekken van een hypotheek, verduurzamen en/of verbouwen van het huis. Ben je in de buurt? Loop gerust eens binnen in een van onze kantoren. We bespreken graag met jou persoonlijk de mogelijkheden en jouw wensen.

contact

Lees meer

HET BEGINT MET EEN WENS

HierMEE KUNNEN WE JE OOK VAN DIENST ZIJN

Als je een nieuw huis koopt, heb je misschien ook nog een huis dat verkocht moet worden. Besluit je om toch niet te verhuizen en te gaan verbouwen, dan heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. 

bekijk onze diensten