Een huis kopen doe je niet dagelijks. Er komt nogal wat bij kijken en dat gaat veel verder dan de prijs. Wat zijn je wensen? Wat wil je wel, en wat absoluut niet? En waarom niet? Hoe voorkom je dat je een ‘kat in de zak’ koopt? De buurt, de bouwkundige staat van het huis, de mogelijkheden om uit te bouwen: Patrick en Marc kunnen je er alles over vertellen. Terwijl jij waarschijnlijk vooral naar de sfeer en ruimte in het huis kijkt, bekijken zij alles door een deskundige bril. Ze begeleiden je in je zoektocht en adviseren tijdens bezichtigingen. Als het droomhuis is gevonden, dan begeleiden ze je bij de aankoop. Dankzij de realistische, objectieve kijk op de woningen en het onafhankelijk advies van Bosman Reijn Makelaars weet je zeker dat het niet bij dromen blijft, maar dat je uiteindelijk de perfecte woning vindt.

Hoe gaat Bosman Reijn Makelaars te werk?

Allereerst worden je wensen geïnventariseerd. Ruimte, prijs, omgeving, wel of niet verbouwen, nieuwbouw of bestaande bouw: alles komt ter sprake. Ook de onderwerpen waaraan je zelf misschien niet gedacht hebt. Op basis van alle informatie wordt de beste strategie bepaald en een zoekprofiel opgesteld.

Bezichtiging

Hebben we een huis gevonden en willen jullie deze bezichtigen, dan gaat Patrick of Marc met je mee. Dat is fijn, want soms kan een aspirant-koper zich laten meeslepen door emotie. Patrick en Marc kijken als deskundigen. Ze kennen de buurt, ze zien de bouwkundige staat van het huis, ze prikken door de geur van versgebakken appeltaart heen. Zij weten bovendien of de prijs realistisch is.

Aankoop

Droomhuis gevonden? Bosman Reijn Makelaars helpt je bij de aankoop. Belangrijk is natuurlijk de prijs: Marc en Patrick zijn goede onderhandelaars en letten op eventuele addertjes onder het gras. Zij zorgen ervoor dat je de juiste marktconforme prijs betaalt. Zodra er overeenstemming is over de aankoopprijs en (eventuele) overige voorwaarden, wordt de koopakte opgesteld. Afhankelijk van de situatie, regelen Patrick en Marc tussentijds ook andere zaken. Denk aan een bouwtechnische keuring en bodemonderzoek, zodat je na aankoop niet voor verrassingen komt te staan.

Kom eens kennismaken!

Ben je in de buurt? Loop gerust eens binnen in een van onze kantoren. We bespreken graag met jou persoonlijk de mogelijkheden en jouw wensen. Je kunt ook altijd bellen, of onderstaand formulier invullen.