Het verkopen van je huis is een spannende stap. Het is vaak een plek met dierbare herinneringen. Ieder hoekje en gaatje is bekend. Met al hun ervaring begrijpen Marc en Patrick dit maar al te goed. Zij vinden het heel belangrijk om jouw verhaal te horen, zodat ze dat kunnen overbrengen op potentiële kopers. Huizen aan- en verkopen is hun passie; ze zijn er heel goed in.

Hoe gaat Bosman Reijn Makelaars te werk?

Een woning verkopen heeft veel met gevoel te maken. Daarom is ook hier de klik belangrijk. Vertel eens wat meer over je huis? Alleen jullie als bewoners kunnen goed uitleggen waarom wonen in dit huis zo fijn is geweest. Bosman Reijn Makelaars is goed in staat om dat aan eventuele kopers over te brengen. Ze komen graag bij je langs om het huis – en jullie – te leren kennen. Een wederzijdse klik is van belang, want het verkopen van je huis is ook een kwestie van vertrouwen.

Publiceren en promotie

Er worden professionele foto’s gemaakt, plattegronden, een wervende beschrijving en soms zelfs een filmpje. Vervolgens plaatsen we jouw huis op een eigen website, Funda, Instagram en Facebook. In overleg is het ook mogelijk om je huis te in de bekende glossy’s, of in kranten, te plaatsen.

Bezichtigingen en biedingen

Zodra geïnteresseerden zich aandienen, worden er bezichtigingen ingepland in overleg. Hiervoor hoef je niet aanwezig te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar de ervaring leert dat het niet altijd fijn voelt als een vreemde jouw huis komt ‘keuren’. Dat geldt overigens ook vice versa: een potentiele koper vindt het fijner om zich vrij te kunnen bewegen in het huis. Na elke bezichtiging word je door ons gebeld en vertellen we hoe de bezichtiging is verlopen. Is de potentiele koper gevonden? Dan starten de onderhandelingen. Bosman Reijn Makelaars adviseren ook hier weer wat de beste strategie is.

Verkocht!

Als een akkoord is bereikt over de verkoopprijs en voorwaarden, dan stellen we de koopovereenkomst op en zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt ondertekend. Jouw huis is dan (onder voorbehoud) verkocht. Bosman Reijn Makelaars is aanwezig bij een eventuele bouwtechnische keuring en begeleidt je bij de inspectie en de overdracht bij de notaris.